Izsuševanje prostorov


Nudimo profesionalno izsuševanje ter meritve vlage v prostorih, prizadetih zaradi: poplave, izliva vode, luknje v strehi, pokvarjene naprave...

Sušimo tudi skladišča, novogradnje in ostale prostore v katerih je zaželjena nižja zračna vlaga.


Izsuševanje zalitih prostorov
Nemalokrat se zgodi, da poči cevali ali se zamaši odtok in prostore poplavi voda, ki se nato vpije v stene ter tla in zadrži v estrihu ter toplotni izolaciji. Te prostore je treba hitro in učinkovito posušiti, da ne pride do odstopanja talnih ter stenskih oblog, smradu, madežev na stenah, odstopanja ometa, pojav škodljivih plesni, rošenja oken...
Sušimo s kondenzacijskimi izsuševalci zraka, ki zrak ohladijo, da vlaga v njem kondenzira in odteče v zbiralno posodo, nato pa zrak znova pogrejejo,da ta lahko ponovno nase veže novo vlago. Če je potrebno tudi izvrtamo luknje v estrihe in nato s turbinami vanje vpihavamo vroč zrak, ki se nasiti z vodno paro in skozi diletacije izpiha ven ter nato v sušilce zraka. Tekom celotnega izsuševanja se opravljajo tudi meritve vlage, da se lažje sledi poteku sušenja.


Izsuševanje novogradenj in vlažnih prostorov

V današnjih časih so roki za izgradnjo objekta vedno krajši zato si pomagajte s kondenzacijskimi izsuševalci zraka ter tako hitreje odstranite odvečno vlago iz objektov in pospešite gradnjo.


Če želite tudi vi čim hitreje posušiti estrihe, sanirati vlažne in poplavljene prostore ter za to najeti strokovnjaka ali si opremo zgolj sposoditi, nas pokličite ali nam pošljite povpraševanje.


Galerija:
Pošlji povpraševanje:


Za več informacij o naši ponudbi nas lahko pokličite na External link opens in new tab or window041 527 844   /   External link opens in new tab or window041 66 33 44, nam pištite na External link opens in new tab or windowmabo@siol.net, nas obiščete v našem salonu v External link opens in new tab or windowStegnah 3a, 1000 Ljubljana, ali pa izpolnite spodnji obrazec:

Ime in priimek*:

E-Mail*:

Telefon:  Sporočilo*: