Predstavitev podjetja


Podjetje MABO CO. d.o.o. je družinsko podjetje s 25 letno tradicijo. Začeli smo kot polagalci parketa, direktor Borut Hribšek je opravil mojstrski izpit za polagalca parketa, pred 7 leti pa še izpit za strokovnega izvedenca za parket.


Glavne prednosti našega podjetja so strokovnost, profesionalnost in dolgoletne izkušnje pri polaganju vseh vrst talnih oblog. Začeli smo kot izvajalci in nato nadgradili našo dejavnost s prodajnim salonom. Imamo ogromno tehničnega znanja in se resnično spoznamo na to področje. Ker vse izdelke, ki jih prodajamo tudi sami vgrajujemo, posvečamo izredno pozornost kvaliteti vgrajenih materialov.


Ekipa naših polagalcev dela izključno pod strokovnim vodstvom direktorja. Nismo samo trgovci, ampak tudi izvajalci, ki garantiramo kakovost izvedenega dela. Zato vedno poskrbimo, da se v vaš dom vgradi talna obloga, ki bo primerna glede na tehnične pogoje ter bo hkrati lepa in vam bo pričarala toplino vašega doma.


Poleg vseh vrst parketa polagamo tudi ostale vrste talnih oblog: vinilni pod, gumo, PVC obloge. Specialisti smo tudi za polaganje športnih podov, razvili smo lastni športni pod MABOFLOOR, za katerega smo pridobili tudi vse ateste ZAG-a in FIBA certifikat. Iz naših referenc je razvidno, da smo odlični pri zahtevnejših projektih, saj smo izvajali dela na gradovih in muzejih, kjer je potrebno upoštevati tudi varstvo kulturne dediščine.


Ker izbor talne obloge vpliva na ambient celotnega stanovanja, med drugim tudi vrat, nudimo v našemu salonu tudi velik izbor notranjih vrat vrhunskega italijanskega proizvajalca PAIL. Tako boste na enemu mestu opremili vaš dom. Nič več tekanja in nošenja vzorcev parketa do prodajalcev vrat ali obratno. Ker pa je potrebno velikokrat narediti vrata po meri, sodelujemo tudi s priznanim slovenskim proizvajalcem vrat, ki naredi unikatna vrata samo za vaš dom.


Prav tako vam nudimo tudi izdelavo stopnic, stopniščnih in balkonskih ograj.


Z leti smo zaradi velikega obsega del, ter z namenom, da bi bili čim bolj konkurenčni, sami začeli uvažati in prodajati vse materiale, ki jih vgrajujemo. Sami uvažamo lake in lepila za parket, parket, prodajamo tudi stroje za brušenje parketa, brusne papirje, valjčke in vse kar potrebujejo parketarji.


Ker se strankam pogosto mudi z vselitvijo, smo začeli tudi z dejavnostjo izsuševanja prostorov, saj s tem lahko pospešimo vselitev v vaš nov ali obnovljen dom. Izvajamo tudi strokovne preglede vlažnih prostorov s termo kamero, ki nam pomaga točno določiti izvorno mesto vlage, toplotne mostove... Izvajamo tudi mikrovalovno sušenje, kjer lahko tlak posušimo v 48 urah.


Naše poslanstvo je zadovoljna stranka, ki se bo dobro počutila v svojemu domu ali na delovnemu mestu. Na enemu mestu dobite talne obloge, notranja vrata, stopnice in okna, tako bo vaš dom barvno usklajen in lep.Pošlji povpraševanje:


Za več informacij o naši ponudbi nas lahko pokličite na External link opens in new tab or window041 527 844   /   External link opens in new tab or window041 66 33 44, nam pištite na External link opens in new tab or windowmabo@siol.net, nas obiščete v našem salonu v External link opens in new tab or windowStegnah 3a, 1000 Ljubljana, ali pa izpolnite spodnji obrazec:

Ime in priimek*:

E-Mail*:

Telefon:  Sporočilo*: