TACK DRY je inoviativna talna obloga z instalacijskim sistemom z mikro-sesalnimi čepki, brez lepila. Heterogena vinilna talna obloga je sestavljena iz šestih plasti, ki so laminirane z vročim stiskanjem.


  Evolution TACK DRY se ne sme lepiti na tla. Izjemoma v predelih panoramskih sten, kjer ni izvedenega ustreznega senčenja ter zato pride do prekomernega pregrevanja tlaka.


  Na talno površino ostane prilepljen z inovativnim sistemom mikro-sesalnih čepkov.


  TACK DRY se namesti na ravno, gladko, suho in kompaktno površino.


  Kot dodatek k klasični uporabi v domovih in poslovnih prostorih, lahko TACK DRY odstranimo in večkrat prestavimo. Iz tega razloga je idealen za sejemske površine in ad-hoc prireditvene prostore.


  Namestitev poteka izredno hitro in brez lepila, na vseh ravnih, gladkih, suhih in kompaktnih neprašnih površinah. (cement, beton, marmor, keramika, les itn.). Tudi po letih uporabe, zahvaljujoč trpežnim materialom, lahko TAC DRY večkrat prestavimo in ga na novo uporabimo.


  Na mestih, kjer je obremenitev večja, lahko poškodovane in obrabljene dele zahvaljujoč inovativnemu sistemu nameščanja enostavno in hitro zamenjamo.


  Debelina: 4 mm


  tackdry classification
  PDF katalog Evolution TacDry 663.9KB


  Galerija:
  Pošlji povpraševanje:


  Za več informacij o naši ponudbi nas lahko pokličite na External link opens in new tab or window041 527 844   /   External link opens in new tab or window041 66 33 44, nam pištite na External link opens in new tab or windowmabo@siol.net, nas obiščete v našem salonu v External link opens in new tab or windowStegnah 3a, 1000 Ljubljana, ali pa izpolnite spodnji obrazec:

  Ime in priimek*:

  E-Mail*:

  Telefon:    Sporočilo*: